Plan de campagne

Intussen vragen mijn vader en ik ons af hoe we onze crowdfund-actie aan de man kunnen brengen. Wie wil er in deze moeilijke tijden geld doneren aan óns project?
We begrijpen maar al te goed dat geld geven aan moderne, abstracte, niet-figuratieve kunstwerken, -behalve dan bij ons-, niet bij iederéén bovenaan de prioriteitenlijst staat.

We komen tijdens onze gesprekken hierover steeds in een soort 'begrijpende fase' terecht. 'Ik vind het al zo vreselijk om geld te moeten vragen', zegt mijn vader, die in alle opzichten liever eigen baas is. En: 'Het voelt als bedelen'. 'Mensen geven misschien aan goede doelen maar toch niet aan moderne kunst? 'Januari is een hele dure maand'. Zo boren we ons onwijs leuke en zinnige project stap voor stap stevig de grond in.

Ik laat het er gelukkig niet bij zitten. Ik schrijf ons hierbij in voor de terechte 'moderne kunst is óók belangrijk' fase. Er zijn zoveel mensen die écht met meer plezier naar kunst kijken door wat mijn vader vertelt.

 
Zonder dat het ingewikkeld is, of saai. Dat zouden meer mensen moeten weten! Het is gewoon een heel goed plan om een film te laten maken. Zo'n bedrag voor een film heb je als ZZP-er niet in één keer neergeteld. Tijd om dikke reclame te maken voor onszelf!

Het belang van kunst, daar gaat het volgende keer over.

Tot dan.... heb je een tip voor ons om (beginnende) kunstliefhebbers te wijzen op ons project? Weet jij waar we donateurs kunnen vinden? Doneer je ideeën, tips, slogans, teksten, aanbevelingen, gedachtekronkels bij ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen